Smalle vielsesringe med mange diamanter

Smalle vielsesringe med mange diamanter

DKK 2.768,00DKK 21.014,00

Varenummer (SKU): 28504 Kategorier: , ,
Ryd
DKK 
Se kurv

Beskrivelse

Vielsesringe i smalt design med afrundet udvendig profil. Både herreringen og dameringen har en blank overflade er 3,0 mm i bredden og 1,5 i tykkelsen. Dameringen har isat 28 diamanter på i alt 0,14 ct i en række langs kanten af ringen.

Yderligere information

Mærke

Gerstner

Materiale

Rosaguld

Overflade

Blank

Bredde

3 mm

Tykkelse

1,5 mm

Sten

Diamant

Slibning

Brillant

Carat

0,14 ct

Sten kvalitet

SI-TW

Lån et prøvesæt

>>> LÅN ET PRØVESÆT – KLIK HER <<<

Når I bestiller et prøvesæt på www.juvelgruppen.dk, udvælger vores dygtige personale et ringmål som tilsvarer de ringe, I har udvalgt m.h.t. ringenes profil og bredde.

I skal være opmærksomme på, at en flad og bred ring, ofte skal være større end hvis ringen er afrundet og smal. Det skyldes at en flad ring ikke glider så let på fingeren som en afrundet ring. Derfor kan I ikke som udgangspunkt forvente, at den størrelse I har målt, er tilsvarende i alle modeller af ringe.

Vejledning til ringmål

For at finde det mest præcise mål til jeres vielsesringe, er der flere ting I skal være opmærksomme på. Det er faktorer som ringens bredde, jeres fingres facon eller jeres hænders temperatur som afgør ringens størrelse. Ringene må hverken være for store, eller for små, da dette kan være til stor gene. Følg denne guide til at finde den helt rigtige størrelse. Kun rigtige ringmål duer – alt andet giver fejlmålinger (lineal, snor, centimetermål osv.)

Håndens type og temperatur

Alt efter hvor kolde og varme vores hænder er, ændres fingrenes størrelse. Om sommeren er vores fingre varmere og derfor oftere mere hævet. Når I måler jeres fingre, skal I tænke over om I har meget kolde fingre, og de derfor er små, eller om I har meget varme og hævede fingre og de derfor er større end normalt. Ligeledes ændrer vores fingre sig også i løbet af dagen. Prøv derfor gerne jeres ringmål på flere tidspunkter af døgnet. Det samme gør sig gældende ved graviditet, hvor fingrene ofte er hævede og efterfølgende kan ens hænder godt have ændret sig. Derfor kan man ikke altid forvente, at man bruger samme størrelse som før.

Hånden Hånd

Vi har alle forskellige typer af hænder. Nogle har store led og tynde fingre og nogle har små led men kraftigere fingre – derfor sidder ringene forskelligt på vores hænder. For personer med store led, gælder det om at finde en ring som forholdsvist let kan glide over og af leddet. Man kan opleve, at når ringen er kommet over leddet, vil den føles lidt stor på fingeren. Det er derfor vigtigt at du finder en ring, som for dig er behagelig at tage af og på. For personer hvor fingeren er større end leddet, gælder det om at finde en ring, som ikke let smutter af, da der intet led er til at holde ringen fast på fingeren.

Holdbarhed af overflader

Uanset hvilket metal I ønsker jeres ringe i, får disse ridser allerede fra første dag de bæres. Ringene kan få ridser fra dørhåndtag, værktøj, bestik, faktisk alt hvad du rør ved i løbet af en dag. Ridser ses tydeligere på matte ringe, end de ses på blankpolerede. Det skyldes at en en ridse danner et blankt snit, som er mere tydelig i en fin mat overflade, end hvis denne var blank.

Vær opmærksom

Det er vigtigt at tage højde for evt. ændringer i ens vægt. Ved vægtøgning eller vægttab er det muligt at ens fingre også ændrer sig i størrelsen. Det kan betyde, at hvis du bestiller dine ringe et halvt år før du skal bruge dem, kan et evt. vægttab godt betyde at din ring nu er for stor. Selv en begrænset vægtændring er målbar på fingrene.

Afslutningsvis

Når I har fundet den rigtige ringstørrelse returnerer I blot ringmålet. I skal selv betale returporto. Når Juvelgruppen igen modtager dette bliver det fulde depositum refunderet.

Kontakt os altid hvis I er i tvivl.