fbpx

Armbånd

 • Armbånd i råt læder med led og lås af stål

  0 out of 5

  Er du til læder, elegance og råhed, ja så er dette armbånd måske det helt rigtige for dig? Selve remmen er af læder i høj kvalitet, som brydes centralt af et kraftigt led med mørke striber samt en lås af stål.

  DKK 495,00
 • Armbånd i råt læder med stållås

  0 out of 5

  Er du til armbånd, der ikke nødvendigvis skal være feminine og med mange perler og charms, ja så er dette rå og lækre armbånd i sort læder og med stållås måske lige dig?

  Armbåndet passer perfekt til såvel den smarte t-shirt, den lækre skjorte og den flotte kjole.

  DKK 450,00
 • Armbånd i råt og sort flettet læder m. stållås

  0 out of 5

  Når det skal være råt, sort og læder, ja så er dette armbånd formentlig noget for dig? Armbåndet har tre sorte og flettede læderkæder med stållås i midten. Et lækkert armbånd til dig som ønsker et hverdagsarmbånd uden sten, perler m.m.

  DKK 395,00
 • Armbånd med faldskærmsline

  0 out of 5

  Dette rå armbånd med faldskærmsline og en oval midte i sølv med teksten “from Soldier To Soldier”, er til dig, som kan lide de brede armbånd med enkle og elegante detaljer. STØT ET GODT FORMÅL: Aagaard har udviklet en serie under navnet ‘Soldier To Soldier’, hvilket vil sige, at når du køber Soldier To Soldier-armbånd, ur eller halskæder, støtter du samtidig de pårørende til udsendte soldater.

  DKK 595,00
 • Armbånd med heishi, jade- og benperler

  0 out of 5

  Dette armbånd er spændt på en elastisk streng, der nemt glider på dit håndled. Den elastiske streng er elastisk og vil strække sig som et gummibånd, når det glider af og på. Nialaya’s holdbare elastik er dækket af stærk silikone og vil permanent holde sin bløde elastik.

  Blandingen af ​​materiale i dette stykke gør det helt unikt! Pen shell perle, afrikansk jade og ben kombineres med mørkt guld i dette håndlavede armbånd. Dette armbånd ser rigtig fedt ud ved siden af andre Nialaya armbånd eller et flot ur!

  DKK 1.090,00
 • Armbånd med jade- og dorjeperler

  0 out of 5

  Nialaya’s klassiske beaded armbånd er håndlavet fra en stærk 100% nylonstreng og færdig med en rustfri stållås. Armbåndet åbnes ved at trække perlerne tættest på låsen i modsatte retninger og lukkes ved at trække de små, danglende sølvperler i modsatte retninger.

   

  Levende grøn afrikansk jade og vores unikke vintageguld, lidt rektangulære Dorje perler kombineres i dette design for at skabe et elegant smykke. Dorjesymbolet antages at ødelægge alt ondt og kan ikke ødelægges selv. Brug din som en selvstændig erklæring eller parret med et af vores læderstykker!

   

  Jade
  Jade forbedrer sundhed og hjælper med fortidens tilbagekaldelse og gammel visdom. Grøn Jade giver en ro, ro, visdom, velstand og beroligende ro. Red Jade er en talisman af individuel magt og vil bestride frygten, bekymre sig og tvivle på at holde tilbage, og opfordrer indtrængende til at handle. Jade er en sten af ​​fysisk vitalitet, styrke og lidenskab, der stimulerer Life-Force energi.

   

  Guld (forgyldt)
  Guld er en helbredt helbreder; stabiliserer, renser og balancer taler om overflod og velvære. Det understøtter åbenhed og integritet, samtidig med at man skaber tillid til brugeren. Det kan også hjælpe med at overvinde lammelse og frygt ved at tillade en at holde op gennem barske omstændigheder. Det fremkalder styrke og vilje; kan hjælpe med at overvinde depression.

  DKK 2.493,00
 • Armbånd med kompas og ankerlås

  0 out of 5

  Sort armbånd i kalvelæder fra Nialaya. Armbåndet er flettet med et sølvbelagt stållås, hvori der er et flot kompas samt et anker på den anden side af låsen.

  DKK 1.280,00
 • Armbånd med lavasten og bali-perler

  0 out of 5

  Flot armbånd til herrer med 8mm lavasten og turkis bali-perler med flotte forgyldte detaljer.

  • 8mm Lavasten og Bali Turkis
  • 8 mm Nialaya Logo Perle og Divider Perler i Rustfrit Stål med 18 K Gold Finish
  • Håndlavet i Los Angeles

  Nialaya’s armbånd er håndlavet og perlerne kan have helbredende kræfter. Dette armbånd er lavet med lavasten som giver styrke (fysisk og mental) og klarhed, når den står over for vanskelige situationer. Det er en stor påmindelse om ens indre lidenskab. Det brænder viljen og skabelsen. Det kan være meget nyttigt for dem, der er ubeslutsom, beskedne eller svage.

  DKK 1.280,00
 • Armbånd med Nialaya perler

  0 out of 5

  Flot og råt armbånd til herrer med en snor af 100% nylon og med 9 mm sorte- og sølvfarvede perler, hvor hver perle har indgraveret et Nialaya-logo. Låsen er af sølvbelagt rustfrit stål med vintagelook.

  DKK 3.050,00
 • Armbånd med onyxperler og sorte zirkonia

  0 out of 5
  • 8mm brunt tigerøje, agat, mat onyx og røget kvarts
  • 8mm Sorte CZ Diamanter
  • Lås og Nialaya Logo Perler i Rustfrit Stål med 18 K Guld Finish
  • Håndlavet i Los Angeles

  Vores klassiske beaded armbånd er håndlavet fra en stærk 100% nylonstreng og færdig med en rustfri stållås. Armbåndet åbnes ved at trække perlerne tættest på låsen i modsatte retninger og lukkes ved at trække de små, danglende sølvperler i modsatte retninger.

  Håndlavet i vores Los Angeles-studie med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, vil dette one-of-a-kind stykke føje et øjeblikkeligt præg af luksus til dit daglige look. Den rige og maskuline farvekombination er perfekt til dag samt aften brug!

   

  Agate

  Agat er en af ​​de mest kraftfulde beskyttende sten. Agat bringer og intensiverer visdom, tillid og velstand. Det beroliger sindet og kroppen, samtidig med at man hjælper med at genkende sandheden og give en styrke til at fortsætte. Det fremmer også kærlighed, overflod, held og lykke, lang levetid, kreativitet, mod, kompatibilitet, harmoni, generøsitet og sikkerhed.

   

  Guld

  Guld er en helbredt helbreder; stabiliserer, renser og balancer taler om overflod og velvære. Det understøtter åbenhed og integritet, samtidig med at man skaber tillid til brugeren. Det kan også hjælpe med at overvinde lammelse og frygt ved at tillade en at holde op gennem barske omstændigheder. Det fremkalder styrke og vilje; kan hjælpe med at overvinde depressive tendenser.

   

  Røget Kvarts

  Røget Kvarts er naturens udholdenhedtunge. Det giver en personlig stolthed og glæde levende, kreativitet i erhvervslivet og åbner også vejen for opfattelse og læring. Stenen hjælper også med at eliminere frygt og øger bevidstheden om drømme; giver accept og hjælper med at programmere overbevisninger til mestermål. Denne sten er fremragende til at lindre panikanfald, angst og mareridt.

  Brunt Tiger Øje

  Tiger øje giver dig mulighed for at se alt, mens du forbedrer forbindelsen med din personlige magt. Derudover forbedrer du dine indsigter, blødgør stædighed og fremmer selvtillid. Som fanget i sin fysiske form frembringer det de muligheder, der tilbydes af tillid og tillid til universet. Tigeretøjet kan bringe held og lykke og beskyttelse mod det onde øje til bæreren, samtidig med at man fremmer balance og styrke for at komme igennem vanskelige faser af livet.

  Onyx

  Denne sten hjælper med at ændre dårlige vaner og er en stor grundsten. Det inspirerer objektiv tænkning og åndelighed, samtidig med at man hjælper med at være i kontrol over følelser og lidenskaber. Onyx hjælper med at eliminere negativ tænkning og stress og er god til meditation og positive drømme.

  DKK 3.180,00
 • Armbånd med perler i grønne nuancer

  0 out of 5
  • Størrelse Large
  • 6mm grønne keramiske perler
  • Lås i rustfrit stål med sølvfinish
  • Håndlavet i Los Angeles

   

  Nialayas klassiske beaded armbånd er fremstillet med hånden fra en stærk 100% nylonstreng og færdig med en rustfri ståltrådslås. Armbåndet åbnes ved at trække perlerne tættest på låsen i modsatte retninger og lukkes ved at trække de små, danglende sølvperler i modsatte retninger.

   

  Inspireret af de smukke, uberørte jungler i Tulum, er dette armbånd håndlavet af grønne keramiske perler.

  DKK 980,00
 • Armbånd med perler i sort og sølv

  0 out of 5

  Flot armbånd med 6 mm sorte lavasten-perler og cairo-perler i rustfrit stål. Låsen er af sølvbelagt rustfrit stål.

  • 6mm Lavasten og rustfrit stål Kairo perler
  • Lås i rustfrit stål med sølvfinish
  • Håndlavet i Los Angeles

  Nialaya’s klassiske beaded armbånd er håndlavet fra en stærk 100% nylonstreng og færdig med en rustfri stållås. Armbåndet åbnes ved at trække perlerne tættest på låsen i modsatte retninger og lukkes ved at trække de små, danglende sølvperler i modsatte retninger.

  DKK 2.230,00
 • Armbånd med sort flettet læder

  0 out of 5

  Sort og stål er uden tvivl et lækkert match, hvilket også bekræftes ved dette rå armbånd med to flettede læderremme i sort med stållås. Det helt perfekte smykke til det rå look og den rå personlighed.

  DKK 450,00
 • Armbånd med sorte og blå keramikperler

  0 out of 5
  • Størrelse Large
  • 6 mm sort og blå keramiske perler
  • Nialaya Logo Perle i Rustfrit Stål med Vintage Sølv Finish
  • Håndlavet i Los Angeles

  Dette armbånd har blå og sorte keramiske perler med diskret sølv accenter. Designet og håndlavet i Nialaya’s Los Angeles studio, bær det for at tilføje et strejf af farve til ethvert look!

  DKK 1.020,00
 • Armbånd med sorte onyx og sølv detaljer

  0 out of 5
  • Matte Onyx Perler
  • Dorje Perler i Rustfrit Stål med Vintage Sølv Finish
  • Perle Størrelse: 9mm x 10mm
  • Lås i rustfrit stål med sølvfinish
  • Håndlavet i Los Angeles

  Enkelt, men med en unik touch, er dette matte onyx fladt perle armbånd prydet med vores vintage sølv Dorje perler – et symbol, der antages at ødelægge alt ondt. Skræddersyet og håndlavet i Nialaya’s Los Angeles-studie med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, vil dette stykke fuldføre alle dine afslappede såvel som finere looks!

   

  Dette armbånd har helbredende kræfter med dens onyx sten. Denne sten hjælper med at ændre dårlige vaner og er en stor grundsten. Det inspirerer objektiv tænkning og åndelighed, samtidig med at man hjælper med at være i kontrol over følelser og lidenskaber. Onyx hjælper med at eliminere negativ tænkning og stress og er god til meditation og positive drømme.

  DKK 2.362,00
 • Armbånd med sorte perler og zirkonia

  0 out of 5

   

  • Størrelse XL
  • 10mm Lavastone, Hematite, Matt Onyx, Agat og Sort CZ Diamanter
  • Lås i rustfrit stål med sort titanium finish
  • Håndlavet i Los Angeles

  Håndlavet i Nialaya’s Los Angeles værksted af dygtige smykkedesignere ved hjælp af en særlig macrame teknik. Dette stykke er maskulin og elegant med brug af perler i et mørkt farveskema. Lavet af perler med forskellige strukturet, for at skabe et særprægt design. Brug det alene eller sammen med andre armbånd fra Nialaya. Hver perle og sten af helbredende kræfter, som du kan læse her:

   

  Agate

  Agat er en af ​​de mest kraftfulde beskyttende sten. Agat bringer og intensiverer visdom, tillid og velstand. Det beroliger sindet og kroppen, samtidig med at man hjælper med at genkende sandheden og give en styrke til at fortsætte. Det fremmer også kærlighed, overflod, held og lykke, lang levetid, kreativitet, mod, kompatibilitet, harmoni, generøsitet og sikkerhed.

  Hematite

  Denne sten hjælper med optimisme, vilje og mod; direkte forbindelse til følelser af stabilitet og sikkerhed fremkalder en dyb afslappet søvn, løser negativitet og beskytter sjælen. Det er en beroligende sten, men tilbyder også støtte til dine forhåbninger, drømme, ønsker og ønsker. Det minder dig om, at de eneste begrænsninger, der findes, er dem, du placerer på dig selv.

  Lavasten

  Lavesten giver styrke (fysisk og mental) og klarhed, når den står over for vanskelige situationer. Det er en stor påmindelse om ens indre lidenskab. Det brænder viljen og skabelsen. Det kan være meget nyttigt for dem, der er ubeslutsom, beskedne eller svage.

  Onyx

  Denne sten hjælper med at ændre dårlige vaner og er en stor grundsten. Det inspirerer objektiv tænkning og åndelighed, samtidig med at man hjælper med at være i kontrol over følelser og lidenskaber. Onyx hjælper med at eliminere negativ tænkning og stress og er god til meditation og positive drømme.

   

  DKK 1.920,00