Det er en stor dag for mange børn, når de endelig får lov til at få huller i ørerne. Måske er det noget, der er blevet plaget om i lang tid, eller måske er det et impulsivt ønske, som hurtigt bliver opfyldt – uanset hvad, er spændingen helt sikkert høj, når dit barn sidder i stolen hos en guldsmed og venter på at få ørerne udsmykket.

Det der ofte danner grundlag for ønsket om at få huller i ørerne, er alle de fine øreringe med smukke farver og sjove motiver, som kan pynte ørerne. Hos Juvelgruppen har vi samlet et stort udvalg af øreringe i flotte designs, og vi er helt sikre på, at der er noget for enhver smag!

Stort udvalg af fine børneøreringe

Er du på jagt efter ørestikker eller ørehænger? Et klassisk design i sølv eller måske et farverigt dyremotiv? Uanset hvad, er der nok at vælge imellem her hos Juvelgruppen. Vi sælger udelukkende ægte smykker, og derfor kan du også være sikker på, at du får produkter af hudvenlige materialer. Materialerne omfatter blandt andet sølv, keramik og du finder swarowski-sten i alverdens flotte farver.

Var det noget med en flot hjerteørestik? Eller er en sommerfugl mere dig? Vores sortiment er bredt og varieret, og det kan næsten være svært at vælge i blandt de mange muligheder.

Find øreringe til børn hos Juvelgruppen

Kender du et barn med huller i ørerne? Et par fine øreringe er også en fremragende gave, som helt sikkert vil falde i god jord til enten fødselsdag eller jul. Vores sortiment er særligt udvalgt til børn, så de kan få lov til at benytte smykker, som samtidig har et barnligt udtryk.

Hos Juvelgruppen sørger vi for ægte smykker og ægte service. Vi tilbyder allergitestet og veldokumenteret ørerstikker, så du behøver ikke at tøve med at bestille dit barns næste øreringe her hos os!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.