Guide til pleje af dine smykker

Vi håber at du bliver glad for dit nye smykke fra Juvelgruppen og at du kan have glæde af det så længe som muligt. Derfor har vi samlet vores bedste råd til hvordan du passer bedst muligt på dit smykke.

4 generelle tips til smykkepleje

  • Udgå at bruge dine smykker når du bader, sover eller dyrker sport. På den måde undgår du den slitage, som sved, stød og fugt medfører.
  • Tag dine ringe af, når du vasker hænder.
  • Undgå at dine smykker kommer i kontakt med cremer, parfume og rengøringsmidler. Især sten og perler tåler ikke disse kemikalier.

Sølvsmykker

Sølvsmykker får let mørke pletter da de oxiderer. Det er helt normalt, men kan nemt fjernes igen med ganske få renseprodukter.

Hvis dit sølvsmykke har få pletter grundet oxideringen kan de let fjernes med en pudseklud fra Hagerty. Pudsekluden er en blød bomuldsklud, som er imprægneret med pudsemiddel. Det er vigtigt at der ikke kommer vand på denne pudseklud, da den så mister sin effekt. Sørg altid for at dit smykke er tørret godt af inden brug af pudsekluden. Du kan købe kluden lige her: Køb den her!

Hvis dit smykke trænger til en større rensning, kan vi anbefale, at du bruger Hagerty Silver Clean. Silver Clean er et hurtigvirkende bad til dine sølvsmykker, som både renser og beskytter dine smykker. Rensen fjerner hurtigt anløbninger og får dit smykke til, at fremstå strålende og glansfuldt igen.

Selve rensen tager ikke mere end et par minutter.

Anvendelse:
1. Læg smykket i beholderen og lad det ligge 5-10 sekunder.
2. Skyld smykket med lunken vand.
3. Tør godt efter med en klud.
Kom aldrig smykker med perler, opaler, turkiser og koraler samt oxideret smykker i rensen.

Køb den her


Forgyldte smykker

Forgyldte smykker er altid når du handler hos Juvelgruppen sølv som har fået en guldbelægning. Forgyldte sølvsmykker kan ligesom sølvsmykker også oxidere. Til smykker som er forgyldte, skal du dog blot bruge pudsekluden fra Hagerty.
Kommer du smykker med forgyldning i en smykkerens vil du rense forgyldningen af.
Bemærk at alle smykker med en forgyldning over tid vil blive slidt af. Dog har du altid mulighed for at kontakte os og få et tilbud på en ny forgyldning af dine smykker.

Guld smykker
Hvis dit guldsmykke trænger til en rensning. Kan du typisk vaske dit smykke i noget lunken vand og opvaskemiddel og afslutte med, at bruge pudsekluden fra Hagerty.

Pudsekluden er en blød bomuldsklud som er imprægneret med pudsemiddel. Det er vigtigt at der ikke kommer vand på denne pudseklud, da den så mister sin effekt. Sørg derfor altid for at dit smykke er tørret godt af inden brug af pudsekluden. Du kan købe kluden lige her: Køb den her!

Er det ikke nok anbefaler vi at du bruger Hagerty Jewelry Clean.

Hagerty Jewelry Clean fungerer på samme måde som Hagerty Silver Clean.

Jewelry Clean er et hurtigvirkende bad til dine guld, hvidguld og platin smykker, som både renser og beskytter dine smykker. Rensen fjerner hurtigt snavs og skidt og får dit smykke til, at fremstå strålende og glansfuldt igen.

Selve rensen tager ikke mere end et par minutter.

Anvendelse:
1. Læg smykket i beholderen og lad det ligge 5-10 sekunder.
2. Skyld smykket med lunken vand.
3. Tør godt efter med en klud.

Vi anbefaler du bruger Hagerty’s pudseklud efter en smykkerensning. Og husk at der bør bruges handsker til brug af Jewelry Clean.

Kom aldrig smykker med perler, opaler, turkiser og koraler i rensen.

Kig ind i butikken hvis dine smykker har ridser og trænger til en polering, rhodinering af dine hvidguldssmykker eller et eftersyn af dine diamanter.

Køb den her

Vil du gerne rense dine sten grundigt?
Så er Precious Stone Pencil den rigtige løsning.
Rengøringsblyanten bruges til rengøring af diamanter, safirer og rubiner.
Den lille børste gør det nemt og hurtigt, at rengøre dine diamanter, safirer eller rubiner.

Anvendelse:

  1. Drej den øverste del af blyanten indtil der kommer en gel frem på børsten.
  2. Påføres omhyggeligt på stenene.
  3. Skyl smykket grundigt og tør smykket af.

    Køb den her
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.