HANDELS- OG BETALINGSBETINGELSER

Er du i tvivl om vores betalingsbetingelser, kan du få mere at vide nedenstående:

BETALINGSMETODER

På vores webshop kan du betale med:

” Visa
” MasterCard
” Maestro
” Visa Electron
” American Express
” JCB
” Forbrugsforenings kort
” Mobilpay
” Anyday
Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

BETALING I VORES BUTIK

Du kan i vores butik betale med Dankort, Visa/Dankort samt Eurocard/Mastercard

INDSIGELSESORDNINGEN OG SIKKER BETALING

Betaler du med betalingskort, kan du vide dig sikker på, at du altid er sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt (læs evt. mere ved e-mærket). Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.juvelgruppen.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

TILKØB

Når man køber på vores shop, tilbyder vi muligheden for at man, efter købet er gennemført, kan foretage tilkøb til sin eksisterende ordre. Dette gøres ved at vælge ’Tilkøb’ på kvitteringssiden. Herefter modtager man en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

BETALINGSVARER – SPECIALVARER – VARER UDEN RETURRET

Ved bestilling af vielses- og forlovelsesringe, varer med bestilt gravering samt varer tilhørende kunden sendt til os i forbindelse med reparation, forsølvning eller anden bearbejdning, trækkes den fulde betaling ved igangsættelse af arbejdet.

Ligeledes påbegyndes ordrer på disse varer ikke før, at afbetalingsaftalen er gået igennem, eller ved betaling via bankoverførsel før at betalingen er registreret på vores bankkonto.

LEVERINGSTID

Du kan forvente, at vores leveringstid er 2-5 hverdage fra du har sendt din bestilling, til bestillingen lander hjemme hos dig eller på nærmeste pakkested.

Bemærk, at i tilfælde af gravering er leveringstiden 2-4 uger.

FORSENDELSE OG GEBYRER

” Ved køb over 400 kr. er der fri fragt
” Ved køb under  400 kr. pålægges forsendelsesomkostninger
” Vi kan, afhængigt af de købte produkter, sende varerne som brev eller pakke med DAO eller Post Nord.
” Forsendelse til udland efter tilbud

Forsendelse til Grønland, Færøerne og udlandet efter aftale om yderligere fragtomkostninger.

FORBERHOLD

Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

Moms til udlandet:

Juvelgruppen kan ikke refundere moms på varer, der enten skal sendes til kunder eller modtagere uden for Danmarks grænser.

FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesretten gælder i 14 dage og kan forlænges efter aftale i tilfælde af et eventuelt gavekøb. Ved gavekøb giver vi bytte- og fuld returret i 14 dage efter datoen for, hvornår gaven gives væk. Her er returretten gældende i max yderligere 30 dage. Du skal blot sørge for at oplyse under gave indpakning, hvornår gaven skal gives. Fortrydelsesretten gælder ikke forlovelses- og vielsesringe fremstillet i ringstørrelser og/eller med graveringer samt alle andre varer, der er blevet graveret.

RETURNERING OG OMBYTNING

Fortryder du dit køb, kan du inden for 14 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Varen skal returneres i overvejende samme stand og mængde, samt pakket forsvarligt så varen ikke lider overlast.

Du betaler selv for fragten, hvis returretten skal benyttes.

Ved køb af armbåndsure og gaveartikler er den intakte og originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Derfor er det vigtigt, at disse varer altid skal sendes med retur, for at betingelserne for at udøve returretten opfyldes.

Husk at vedlægge dine bank oplysninger, så vi allerede dagen efter modtagelse kan overføre beløbet til dig, såfremt at varen er modtaget i korrekt stand.

RETURNERING OG OMBYTNING

Fortryder du dit køb, kan du inden for 30 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Varen skal returneres i overvejende samme stand og mængde, samt pakket forsvarligt så varen ikke lider overlast.

Du betaler selv for fragten, hvis returretten skal benyttes.

Ved køb af armbåndsure og gaveartikler er den intakte og originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Derfor er det vigtigt, at disse varer altid skal sendes med retur, for at betingelserne for at udøve returretten opfyldes.

Husk at vedlægge dine bank oplysninger, så vi allerede dagen efter modtagelse kan overføre beløbet til dig, såfremt at varen er modtaget i korrekt stand.

Er betalingen gennemført ved brug af internationale kort tilbagebetales beløbet senest to hverdage efter, at vi har modtaget betalingen fra kortudstederen.

Du kan til hver en tid fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen ved, at overdrage varen til det nærmeste posthus eller ved at returnere varen til vores butik. Varer købt via vores webshop kan også returneres i vores fysiske butik.

Juvelgruppen, Odense
Ørbækvej 75
5220 Odense SØ

OBS: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav samt returvarer uden omdeling. Fremsendes returvarer uden omdeling beregnes et gebyr på kr. 100,- for afhentning af udleverings sted.

Den lovfæstede returret på varer, hvor kunden har bestilt gravering, forsølvning, vielses- og forlovelsesringe samt anden individuel tilpasning som ringstørrelser, bortfalder godkendelse af køb, idet at fremstillingen igangsættes straks herefter. Dette sker ifølge paragraf 18 stk. 4 i Forbrugeraftaleloven.

Læs mere om forbrugeraftaleloven her www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=1843

REKLAMATIONSRET

Alle varer købt via www.juvelgruppen.dk eller i vores butik er omfattet af købeloven.  Herunder reklamations retten på to år gældende fra den dato, hvor du modtager varen.

Din reklamationsret betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan reklamere ved at kontakte os på web@juvelgruppen.dk eller på telefon 21 60 91 19

For at vi kan behandle din reklamation, bedes du:

  1. Sende os en kort beskrivelse af manglen, og hvordan denne er opstået. Du bør kontakte os ligeså snart, at du opdager fejl og mangler
  2. dokumentere manglen med 4-5 billeder, der sendes sammen med beskrivelsen. Manglen skal fremgå tydeligt på ét af billederne. Du bedes desuden sikre, at billederne viser hele produktet
  3. oplyse ordrenummer eller vedlægge kopi af ordrebekræftelse/kvittering

Når vi har modtaget din beskrivelse og billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation.

Vurderes det, at varen skal returneres som en reklamations sag, sender vi en forudbetalt returlabel, som skal benyttes. Vælger du ikke at benytte returlabelsen, står du selv for afholdelse af alle omkostninger i forbindelse med forsendelsen. I det tilfælde bedes varerne sendes retur til vores butik i Odense.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

OBS: Hvis varen er gået i stykker under transporten, bedes du ved modtagelse rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (eks. DAO eller Post Nord).

KLAGER

Hos Juvelgruppen sætter vi stor ære i at levere den bedste service hver gang. Desværre kan der forekomme misforståelser, hvor du som kunde ikke føler, at du har fået den optimale service. Hvis det skulle ske, kan du naturligvis skrive en klage til:

Center for Klageløsning, Nævneves Hus
Toldbodgade 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Vi håber dog naturligvis, at du skriver til os før, at du indgiver klagen, så vi sammen kan finde en løsning.

PERSONOPLYSNINGER OG PERSONDATAPOLITIK

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Læs venligst vores persondatapolitik som fortæller om, hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med bestillings proceduren og din brug af hjemmesiden i øvrigt. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Som registreret hos Juvelgruppen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ligeledes ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i denne forbindelse rettes til Juvelgruppen via e-mail web@juvelgruppen.dk

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.