Mærke

Mærke
  • Blomdahl
  • Hagerty

Ægte smykker kan holde et helt liv, hvis bare du sørger for at passe godt på dem. Selvom du køber smykker af høj kvalitet, kræver det altså stadig, at du gør en indsats for, at dine smykker får den længst mulige levetid.

Hos Juvelgruppen vil vi gerne give dig de bedste forudsætninger for at vedligeholde dine smykker, så du kan få glæde af dem i mange år ude i fremtiden. Derfor har vi samlet et udvalg af smykkepleje fra bl.a. Hagerty, som kan benyttes til alle former for smykker.

Find de rette plejeprodukter

Når du skal passe godt på dine smykker, bør du først og fremmest være god til at tage smykkerne af, når du er i bad, skal sove eller er i gang med at gøre dig i stand med parfume, creme eller andre kemikalier. Hvis du blot skåner dine smykker fra disse omstændigheder, er du allerede godt på vej.

Dernæst bør du sørge for at rense dine smykker med smykkepleje, så de holder sig skinnende og fine. Uanset hvor godt du passer på dine smykker, og hvor god du er til at skåne dem i løbet af dagen, kan det ikke undgås, at smykkerne trænger til at blive pudset en gang imellem – og du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget en pudsning med smykkerens kan forny dine smykker.

Opbevaring og pleje af dine smykker

Det er altså vigtigt, at du, så vidt som muligt, skåner dine smykker for vand, sved og plejeprodukter. Men når du nu skal være god til at tage smykkerne af i ny og næ, så er det også vigtigt med et ordentligt sted at opbevare dem.

Smykkerne har ikke godt af bare at ligge i vindueskarmen. De skal nemlig helst være placeret i bløde omgivelser, og derfor er et ordentligt smykkeskrin også en god idé at anskaffe.

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.