Mærke

Mærke
 • Blomster Jewellery
 • CR
 • Gerstner
 • Nuran
 • Ro Copenhagen

Type

Type
 • Ringe (4)

Materiale

Materiale
 • Hvidguld
 • Guld

Karat

Karat
 • 14 kt
 • 18 kt
 • 8 kt

Stentype

Stentype
 • Diamant
 • Topas
Sortering

Ægte kærlighed er værd at fejre, og drømmer I om bryllup i den nærmeste fremtid, kan Juvelgruppen levere forlovelses- og vielsesringe i hvidguld, der matcher jeres drømme. Hvidguld er en legeret guldtype, der ligesom rent guld måles i karat. Vi tilbyder flere forskellige karat og et bredt udvalg af eksklusive ringe fra nøje udvalgte leverandører.

Ægte Kærlighed – Ægte smykker. Det er vores mantra at sikre kompromisløs kvalitet, og vi håber, at det er netop det, I vil opleve i alle led af processen frem mod valget af de perfekte forlovelses- eller vielsesringe i hvidguld, når I handler hos os. Se det spændende udvalg af forlovelses- og vielsesringe i hvidguld her, og kontakt os rigtig gerne for professionel rådgivning, hvis I har brug for vejledning i forhold til at finde det helt rigtige. Vi glæder os til at være en del af forberedelsen og oplevelsen op til den store kærlighedsdag, hvor I siger ja til hinanden.

Tag jer god tid til at finde det perfekte match

Ægteskabet er noget ganske særligt, og det samme er de vielsesringe, der ofte følger med som synligt bevis på jeres fælles hengivenhed til hinanden. Mange bærer ringene hver dag og tager dem kun yderst sjældent af. De valgte vielsesringe skal derfor gerne give et lille sug i maven og en følelse af ægte lykke, når blikket falder på dem. Valget skal være helt rigtigt, og for de fleste kræver det længere tids overvejelse og søgen rundt efter det perfekte match, før vielsesringene kommer sikkert i hus. Det er derfor helt essentielt, at I går i gang med jagten i god tid, så det bliver en hyggelig proces, hvor I føler, at I har haft den tid til at beslutte jer, som netop I har brug for.

Hvidguld-vielsesringe i de smukkeste designs

Hvidguld er et både robust og utroligt smukt materiale, der er et populært valg til brug i vielsesringe. Vielsesringe i hvidguld fås i flere forskellige tykkelser og både som helt simple ringe uden yderligere udsmykning samt som ringe med alt fra smukke udskæringer til diamanter og sten. Jeres valg af vielsesringe i hvidguld siger ofte meget om, hvem I er, så lad gerne jeres personlighed skinne igennem i valget, og glæd jer til at sætte vielsesringe på fingrene, som I virkelig bliver glade for – både nu og i fremtiden. Vores vielsesringe i hvidguld er tidløse og i en kvalitet, der holder hele livet og mere til, så I med ro i maven kan lade os hos Juvelgruppen om at levere ringene til jeres vielse.

Med hjertet bankende for ægte smykker

Hos Juvelgruppen møder du hjertevarm service og professionel ekspertise. Vi brænder for vores produkter og har den holdning, at kun det allerbedste er godt nok til jer som kunder. Vi glæder os til at servicere jer online eller til at møde jer i vores butikker, hvor I kan se og mærke de enkelte vielsesringe i hvidguld, inden I vælger. Har I allerede en idé om, hvad I godt kan lide, eller starter I helt fra bunden og med åbenhed over for

de fleste bud? Uanset hvor I er i processen, står vi klar til at hjælpe jer godt i mål med køb af de bedste vielsesringe i hvidguld til jer.

Juvelgruppen – når det skal være ægte!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.