Rav

Der findes mange forskellige typer af vedhæng og pyntesten til smykker – heraf er rav nok en af de smukkeste og mest unikke med sin varme glød og finurlige særheder. Dette populære smykkemateriale består af forstenet harpiks, der har ligget i havet i mange millioner år. Hos Juvelshoppen tilbyder vi et skønt udvalg af ravsmykker i sølv, forgyldt sølv og rhodineret sølv. Vælg mellem elegante halskæder i feminine designs, fingerringe, ørestikker- og hængere samt armbånd.

Stort udvalg af ravsmykker

Her på siden kan du gå på opdagelse og lade dig inspirere i en verdens af ”Nordens guld”. Ethvert ravsmykke er unikt og helt særligt, da det gemmer på en lang historie fra fortiden – hvilket smykkedesignet får frem på bedste vis. Kan du lide tanken om netop den kombination, vil du med garanti finde ravsmykker interessante.

Ravsmykkerne er nøje udvalgt, da vi her hos Juvelgruppen sætter en ære i at tilbyde ægte smykker til vores kunder – og det må man sige, at ravsmykker er. Hvad end du er til sølv eller guld, er der rig mulighed for at vælge det helt rette smykke med rav. Imens guld kan være med til at understøtte den varme tone i stenen, kan sølv ligeledes også fremhæve gløden med sin lidt koldere kontrast.

Ravringe og ravøreringe i guld eller sølv

Har du en forkærlighed for ravsmykker, så er en af vores mange ravringe eller ravøreringe helt sikkert et godt valg. Du kan vælge mellem modeller, der er enkle i designet, hvor enhver detalje er skåret fra og udtrykket er helt rent – eller vælge mellem modeller, der har et mere dekoreret design. Fælles for både ravringe og ravøreringe er, at ravet er i centrum og kronen på værket.