Margueritter


Er du vild med klassikerne, så er Marguerit-smykkerne med garanti noget for dig. I dag findes den populære smykkeblomst mange udgaver fra forskellige brands – fælles for dem alle er, at de bærer det enkle, tidløse design af blomsten, der lægger navn til smykkerne.

Hos Juvelgruppen ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at vælge de smykker, du ønsker dig. Derfor har vi her samlet et bredt udvalg af Margueritter – heriblandt Marguerit-ringe, øreringe, ørestikker, halskæder og armbånd.

Klassiske Margueritringe, der aldrig går af mode

Når et smykke bliver omtalt som en klassiker, så betyder det, at der her er tale om et design af en særlig original karakter, og et håndværk, der bliver ved med at holde gennem generationer. Det er netop det, der kendetegner Margueritterne – uanset om det gælder ringe, ørestikker eller armbåndene.

De sidste to årtier har særligt Lund Copenhagen og Georg Jensen produceret Marguerit-smykker baseret på de originale designs, og siden er nye varianter kommet til. Vælg den klassiske forgyldte marguerit-ring med hvide blade, eller prøv en af de nyere designs med sortemaljerede blade og topaser. Én ting kan du være sikker på, de går aldrig af mode. Det fine ved Marguerit-smykkerne er desuden, at de nemt kan kombineres med de smykker, du allerede har og bærer – det giver et personligt udtryk til din stil.

Her på siden kan du dykke ned i en smuk buket af margueritblomster, som vores helt egen Daisy ynder at bære til både hverdag og fest. Vælg Juvelgruppen – når det skal være ægte!