Se bl.a. vores: Glas kuglerSølv kuglerStenSpacerHalskæderArmbåndLåse og sikkerhedskæderVedhængRingeUnika kugler og Outlet varer

Trollbeads er hovedsageligt sølvsmykker med mulighed for at personliggøre dine smykker! Alle Trollbeads kuglerne er håndlavede, og derfor er ingen Troldekugler ens, hvilket også gør dem helt unikke og specielle. Trollbeads sætter rammerne om et eventyrligt univers, hvor du selv kan sammensætte udtrykket ud fra et stort udvalg af perler, figurer og andre fine vedhæng. Hos Juvelgruppen har vi nøje samlet et smukt udvalg – gå på opdagelse her på siden.
Skønt udvalg af Trollbeads-smykker
Mange af perlerne fås i fantastiske farver i smukt glas, hvor de små detaljer kan skimtes igennem det glatte og lækre materiale. Andre af Trollbeads-kuglerne fås i sølv: Dette lægger op til nogle lidt mere spændende overflader, som du kan udforske med både øjne og følesans.

Noget af det unikke ved Trollbeads er, at alle perlerne laves i hånden. Det betyder, at der trods ensartethed altid vil være små unikke forskelle at finde. Det er noget af det, der kan være med til at gøre dine smykker helt unikke, da der ikke er to smykker, der vil være ens.
Kvalitet, kreativitet og leg
Har du altid været lidt af en kreativ sjæl, og kan du lide at definere din egen stil og udtryk, så er troldekugler fra Trollbeads et enestående redskab til dette. De forskellige vedhæng – glaskugler og sølvfigurer – kan kombineres i en næsten uendelig række af udtryk, og du kan løbende skifte dem ud efter humør, lejlighed og opdagelseslyst. Vælg for eksempel at farvekoordinere dine smykker til dine outfits. Med det store udvalg iblandt de flotte glaskugler kan næsten ethvert udtryk og nuance nemlig opnås.

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.