Saint Maurice

Saint Maurice

når innovation og kvalitet går hånd i hånd
Det er ikke blot dig og din udkårne, der går hånd i hånd. Det gør innovationen og kvaliteten af vielsesringe fra Saint Maurice også. Med en god forståelse for kvalitet, detaljer og ikke mindst et innovativt blik på teknologien, er Saint Maurice et mærke, som du bør have med i dine overvejelser, når du skal investere i vielsesringe til dig og din udkårne.

Saint Maurice repræsenterer et bredt sortiment af ægte vielsesringe fra den klassiske minimalisme til den vågede avantgarde fremstillet efter det traditionelle håndværk fra de tyske guldsmedes hovedstand, Pforzheim. De yderst simple ringe er fremstillet ud fra et enkelt stykke smeltet metal, som giver mulighed for at arbejde videre med ringens design. Du får hermed mulighed for at sætte dit eget personlige og individuelle touch på ringens udtryk og design, hvilket gør din ring helt unik.

Bag om Saint Maurice – en af de førende producenter af vielsesringe

Vielsesringene fra Saint Maurice er fremstillet i Pforzheim, Tyskland, hvor høj præcision, nøjagtighed samt god kvalitet bunder i Saint Maurices popularitet. Saint Maurice er på vinderkurs, da de er en af de førende producenter af vielsesringe på det globale marked. Den gode følelse og forståelse med æstetik og pasform gør, at ringene er mindst ligeså dyrebare som dig og din udkårnes kærlighed til hinanden.

Har du allerede en idé om antal karat, overflade og om ringene skal have diamanter eller ej, kan du filtrere din søgning i menuen til venstre.