Blomdahl

Blomdahl er leverandør af ægte og allergivenlige øreringe, ørestikker og ørepiercinger til børn, unge og voksne. Enhver forælder er naturligvis interesseret i at undgå uhensigtsmæssige stoffer som nikkel, cadmium, bly m.fl. Derfor kan du med smykker fra Blomdahl undgå irritationer, da Blomdahl-smykker er nøje udvalgte og består af plastformer og titan af medicinsk kvalitet.

HUSK: Du kan komme forbi vores butik i Odense og få huller i ørerne med ørestikker og ørepiercinger fra Blomdahl.

Blomdahl – ægte og allergivenlige øreringe til børn og voksne

Øreringene fra Blomdahl er udviklet i samråd med hudlæger, og de består af alt fra Swarovski-krystaller til perler og sten i forskellige farver, design og kvalitet. I udvalget her hos Juvelgruppen finder du et skønt udvalg af fine ørestikker, som kommer i et væld af smukke farvenuancer. De små indsatte sten, der især kendetegner smykker fra Blomdahl, er giver et elegant udtryk.

Øreringene kommer i forskellige modeller, hvor nogle egner sig godt til et barneøre, hvor andre er oplagte til større børn og voksne. Vælg mellem små ørestikkere, der holder sig indenfor øreflippen, eller vægt et design, hvor stenen eller figuren hænger i en krog ned fra øret. Med øreringe fra Blomdahl kan du og dine børn være trygge, når I bærer smykker helt tæt på huden.

Bag om Blomdahl – førende mærke inden for allergitestede smykker

Blomdahl er en svensk virksomhed stiftet af Karl Blomdahl, som i samarbejde med sin far, Lars Blomdahl, startede familievirksomheden i Halmstad, Sverige. Det hele startede på køkkenbordet, da far og søn udviklede de første piercingsmykker af ren medicinsk plastik, som var garanteret 100% nikkelfrie.

Alle produkter fremstilles under fuld kontrol og dokumentation.