Aagaard

Aagaard

aagaard logo

Aagaard – smykker der fortæller DIN historie

Bryllupsdagen – dagen som du og din udkårne i disse dage venter på i spænding.
At planlægge et bryllup kræver både det helt store overblik og den gode forståelse for budgettering af de forskellige poster. Herunder kjole, fest, fotograf og naturligvis vielsesringene.
Vielsesringene, den måske vigtigste post, symboliserer kærligheden, evigheden og er afgjort det smukkeste minde for livet.

Ønsker du andre smykker som halskæder, øreringe, armbånd og frierringe m.m. kan du ligeså finde dem i vores butikker eller her på vores webshop. Uanset om du har brug for et personligt armbånd eller en smuk halskæde, der symboliserer et særligt menneske eller minde i dit liv, fremskaber Aagaard DIN historie i design og udtryk.

Bag om Aagaard – ægte smykker og vielsesringe i guld og sølv

Aagaard er en dansk smykkevirksomhed grundlagt i år 1946, hvor den nyeste kollektion appellerer til den såvel klassiske som modebevidste kvinde. I de seneste år har den kendte skuespillerinde, Sofie Lassen-Kahlke, været Aagaards ambassadør og brand udadtil. Alle smykker er lavet af guld og sølv, er 100% ægte, bugner af høj kvalitet og bunder i godt og solidt håndværk.
Har du allerede en idé om antal karat, overflade og om smykkerne skal have diamanter eller ej, kan du filtrere din søgning i menuen til venstre.

[/two_third_last]