Aagaard

aagaard logo


Stilrent og vedvarende igennem tid – det er blandet andet det, der gør smykker fra Aagaard populære hos kvinder i alle aldre. Det danske smykkedesign har øje for detaljen og produceres af ædelmetaller i høj kvalitet. Leder du efter et særligt men klassisk smykke til en, du holder af, er Aagaard et godt valg.

Det traditionsprægede mærke formår, til trods for sin lange erfaring på markedet, at forny sig og følge tiden og de forskellige sæsoners tendenser.  Uanset om du har brug for et personligt armbånd, øreringe eller en smuk halskæde til dåben, som symboliserer et særligt menneske eller minde i dit liv, fortæller Aagaard den historie i design og udtryk.

Aagaard ringe som symbol på kærligheden

Bryllupsdagen – dagen som du og din udkårne i disse dage venter på i spænding. At planlægge et bryllup kræver både det helt store overblik og den gode forståelse for budgettering af de forskellige poster. Herunder kjole, fest, fotograf og naturligvis vielsesringene. Vielsesringene, den måske vigtigste post, symboliserer kærligheden, evigheden og er afgjort det smukkeste minde for livet.

Bag om Aagaard – ægte smykker og vielsesringe i guld og sølv

Aagaard er en dansk smykkevirksomhed grundlagt i år 1946, hvor den nyeste kollektion appellerer til den såvel klassiske som modebevidste kvinde. I de seneste år har den kendte skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke været Aagaards ambassadør og brand udadtil. Alle smykker er lavet af guld og sølv, er 100% ægte og bunder i godt og solidt håndværk.

Har du allerede en idé om antal karat, overflade og om smykkerne skal have diamanter eller ej, kan du filtrere din søgning i menuen her på siden.

Karaten af ædelstenen, kan efter Aagaards koncept opgraderes til en større sten, hvis du efterfølgende ønsker dette. Her betales blot for differencen. Det er ægte og gennemsigtig service, der vil noget.