fbpx

Armbånd

 • Åben armring i guld med to diamanter

  0 out of 5

  Denne simple armring i det blanke og smukke guld skiller sig ud fra de øvrige, da armringen er åben, og i alt har to diamanter fordelt på hver sin side af åbningen omkranset af en cirkel i guld.

  DKK 8.495,00
 • Åben armring i guld med to guldkugler 

  0 out of 5

  Leder du efter en sød morgengave, ja så er denne åbne armring i guld et særdeles godt bud. Armringen er i sit udtryk simpelt og elegant med henholdsvis to guldkugler i hver sin ende af den åbne armring.

  DKK 1.895,00
 • Åben armring i sølv 

  0 out of 5

  Leder du efter en sød morgengave til kvinden i dit liv, som ikke er til diamanter, sten og perler, ja så er denne åbne armring i sølv uden detaljer et særdeles godt bud. Med det helt klassiske og simple udtryk, går du formentlig ikke helt galt i byen her.

  DKK 995,00
 • ARMBÅND

  0 out of 5

  Håndknyttet armbånd fra Aura kollektionen med navn i rhodineret sterling sølv og med Swarovski zirconia, blå chakra farve . Armbåndets størrelse fra 16-21 cm. “No one is you – and that is your power”

  DKK 349,00
 • Armbånd i blankpoleret sølv

  0 out of 5

  Dette blankpolerede sølvarmbånd er sammensat af 11 stykker, hvor alle spidserne, bortset fra stykket før og efter låsen, er kædet sammen med toppen af det næste stykke. I en smuk symbiose danner de 11 stykker det flotteste armbånd. Et velvalgt armbånd i forbindelse med en festlig lejlighed og en smuk kjole.

  DKK 1.175,00
 • Armbånd i guld med 135 diamanter

  0 out of 5

  Er du til det kraftige armbånd, hvor der på ingen måde er gået på kompromis med kvalitet, antal diamanter og karat, ja så er dette yderst eksklusive armbånd måske noget for dig?

  Langs guldkæden er isat hele 135 diamanter, som både markerer eksklusiviteten og ikke mindst bryder med den blanke og guldpolerede kæde.

  DKK 16.995,00
 • Armbånd i guld med 79 diamanter

  0 out of 5

  Leder du efter et eksklusivt og lækkert armbånd i guld og med mange diamanter? Ja så kan du forkæle dig selv med dette guldarmbånd med hele 79 diamanter. Mindre kan simpelthen ikke gøre det, når det skal være et smykke udover det sædvanlige.

  DKK 16.500,00
 • Armbånd i guld med aflange kædeled

  0 out of 5

  Dette smukke og fine armbånd i guld har aflange kæder, som danner selve armbåndets kæde. Kendetegnet ved disse led er det lille hul i hvert led, som giver en fin effekt og et anderledes look.

  DKK 1.295,00
 • Armbånd i guld med blomst af zirkonia

  0 out of 5

  Blomster og smykker er nogle af de mest populære gaver, når kærligheden til ens bedre halvdel skal markeres. Derfor er dette armbånd helt perfekt til kæresten eller hustruen, da armbåndet, udover at være et smykke, også indeholder en smuk blomst. To-i-en og en ren win win-situation. Blomsten er dannet af fire zirkonia-sten med en guldkugle i midten.

  OBS: Zirkonia er en kunstigt fremstillet sten, som let kan forveksles med eksklusive og dyrere sten eksempelvis diamanter. Oftest anvendes zirkoniasten i armbånd, halskæder, ringe, øreringe og ørestikker.

  DKK 1.395,00
 • Armbånd i guld med bred plade 

  0 out of 5

  Er du til det klassiske og flotte armbånd i guld med en bred plade, er dette måske lige dét armbånd, som du er på jagt efter? En alletiders gave til dig selv eller en du holder af.

  BEMÆRK! Pladen kan ikke indgraveres.

  DKK 1.695,00
 • Armbånd i guld med cirkel af zirkonia

  0 out of 5

  Leder du efter et simpelt og smukt armbånd i guld med de fine zirkonia-sten, har dette armbånd en cirkel af netop zirkonia-sten, som med sin elegance og stil passer til enhver lejlighed.

  OBS: Zirkonia er en kunstigt fremstillet sten, som let kan forveksles med eksklusive og dyrere sten som eksempelvis diamanter. Oftest anvendes zirkoniasten i armbånd, halskæder, ringe, øreringe og ørestikker.

  DKK 1.295,00
 • Armbånd i guld med grå krystal

  0 out of 5

  Er du til det klassiske og lette smykke, er dette armbånd i guld med en smuk grå krystal måske det rette for dig?

  Armbåndet er ligeledes den perfekte gaveidé til kæresten eller konen, som lige trænger til lidt ekstra forkælelse og en dejlig overraskelse.

  BEMÆRK: Du kan også få armbåndet med en rosa eller grøn krystal.

  DKK 1.395,00
 • Armbånd i guld med grøn krystal

  0 out of 5

  Er du til det klassiske og lette smykke, er dette armbånd i guld med en smuk grøn krystal måske det rette for dig? Desuden er armbåndet naturligvis den perfekte gaveidé til kæresten eller konen, som lige trænger til lidt ekstra forkælelse og en dejlig overraskelse.  BEMÆRK: Du kan også få armbåndet med en grå eller rosa krystal.

  DKK 1.395,00
 • Armbånd i guld med guldkugler

  0 out of 5

  Dette armbånd er fremstillet af det smukkeste guld, og er kendetegnet ved den tynde kæde og de smukke guldkugler. Guldkuglerne sidder tre-og-tre med henholdsvis en stor guldkugle i midten og to mindre kugler på hver sin side af den store kugle.

  DKK 1.295,00
 • Armbånd i guld med runde stave

  0 out of 5

  Dette smukke armbånd, med sit ret så simple look i form af en smal guldkæde og fire runde stave, er det helt rigtige for dig, hvis du er til det mere klassiske armbånd uden sten, diamanter og andet lir.

  DKK 1.195,00
 • Armbånd i guld med smuk kæde

  0 out of 5

  Det elegante og simple udtryk må siges at blive fremhævet i dette armbånds smukke guldkæde. Fordelen ved det simple udtryk er, at armbåndet kan kombineres med andre guldsmykker. Eventuelt fra vores store kollektion af ægte mærker.

  DKK 850,00