Rock Classic – Smuk Grey diamant creol L i 18 kt hvidguld

9.300,00 kr.

Urokkelig kærlighed til ROCK

De har været undervejs i en evighed. Dybt under jorden, hvor de blev skabt i mørket. Nu skal de frem i lyset. De skal have plads til at glimte, stråle og funkle. I enkle, tidløs design. Nogle gange stråler en enkelt diamant alene og eksklusivt. Andre gange er pladsen fuldt besat. Diamanter side ved side. Som et vidnesbyrd om en urokkelig kærlighed til de sjældne sten. Alle brillantslebet, så lyset kan spille i alle facetterne. Som magiske refleksioner af evigheden.

Smykkerne i ROCK Collection er fremstillet i 18 kt. rødguld eller hvidguld og sat med brillantslebne diamanter samt en lille Ro signatur-diamant.

GRATIS FRAGT
Ved køb over 400,-
LEVERING
2-5 hverdage
KUNDESERVICE
Tlf. 21 60 91 19

Beskrivelse

Rock Classic creol L fra Ro Copenhagen

Øreringen har et klassisk og moderne udtryk, som både er smuk alene eller sammen med andre øreringe. En ørering som vil give et elegant tvist til dit outfit.

Creolen er fremstillet i 18kt hvidguld sat med 34 brillantslebne grå diamanter i alt 0,272ct G P1. De 34 diamanter har en smuk grå nuance, som det har taget flere år at finde.  Creolen måler 37mm i diameter.

Sælges enkeltvis.

Yderligere information

Karat

Mærke

Materiale

Sten

Type

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.