Et tennisarmbånd er et klassisk smykke af dansk design, der kendetegnes ved de små, elegante diamanter eller brillanter, der løber som perler på en snor langs håndleddet. Det er et enkelt, men yderst stilfuldt armbånd, der er stringent og eksklusivt i designet. Brug det til hverdag eller fest – har du dette armbånd på, er det et udtryk for god stil og kvalitetsbevidsthed, uanset hvor du bærer det. Her på siden finder du forskellige modeller af tennisarmbånd i guld – både guld, hvidguld og rosaguld.

Kombiner dit tennisarmbånd eller lad det stråle alene

Tennisarmbånd i guld er enestående i deres udseende, og kan sagtens stråle om kap med sig selv. Alligevel bruger mange det i kombinationen med andre smykker eller ure, der også pryder håndleddet, og som kan komplimentere diamanterne og guldets udseende. Her kan formålet for eksempel være at skabe et mere festligt og luksuriøst udtryk. Tennisarmbåndet kan også uden problemer stå alene, hvis du foretrækker det – her vil det virke diskret og yderst stilfuldt.

Tennisarmbånd produceres på bestilling – derfor hører vi naturligvis gerne fra dig, hvis du har udset dig et armbånd som dette. Hos Juvelgruppen tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning, så du er sikker på at få bestilt det rette.

Bag om tennisarmbåndet

Armbåndet, der har fået et besynderligt navn, man ellers ikke forbinder med smykkeverdenen, er opkaldt efter særlig hændelse med en tennisspiller. Under sin kamp ved US Open i 1987 blev daværende sportsudøver Chris Evert nødt til at forespørge om at stoppe spillet midt under matchen. Hendes diamantarmbånd var under uheldige omstændigheder faldet af, hvorfor det værdifulde og smukke smykke naturligvis måtte findes. Lige siden har forbindelsen til sportsgrenen hængt ved i folkemunde og hos smykkeproducenter rundt om i verden.

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.