Spinning Jewelry

Skal dit næste smykke være smukt, moderne og have et personligt udtryk? Så er mulighederne fra Spinning Jewelry ideelle. Den danske smykkeproducent har øje for detaljen og de smukke former, ofte med sten og detaljer i et bredt udvalg af farvenuancer. Vælg for eksempel imellem alt fra klassiske zirkonia-sten, ferskvandsperler, lapis lazuli og rød onyx. Enestående og ægte sten til enhver smag.

Dansk design fra Spinning Jewelry

Spinning Jewelry har et bredt sortiment af ikke blot forskellige stilarter, men også forskellige kategorier af smykker. Du finder således alt fra øreringe, ørestikker, armbånd, halskæder og vedhæng til de populære fingerringe. Uanset hvilket smykke du drømmer om – om det er guld eller sølv – så er Spinning Jewelry et godt valg, der taler til det unikke, det feminine og det moderne i os alle.

Mix & match i et univers af Spinningringe

Det er særligt de kendte Spinningringe, der gør det klart, at der her er tale om dansk design af højeste skuffe. De smalle ringe fra Spinning er designet til at kunne mixes og matches med hinanden, så du kan skabe dit helt eget og meget personlige smykke.

Det, du har lyst til at bære den ene dag, er måske ikke det samme den næste, og derfor er det rart, at man selv kan sammensætte det smykke, man ønsker. Bland guld med sølv og kombiner farver og designs med hinanden på kryds og tværs.

Ringene passer også glimrende sammen med smykkerne i de andre kategorier: Match for eksempel øreringe og armbånd for et gennemført look.