Randers Sølv


Smykker fra Randers Sølv er indbegrebet af elegance og godt håndværk, der til sammen skaber det helt særlige udtryk, der kendetegner alt fra halskæder og armbånd til fingerringe fra det populære brand.

Særligt eftertragtede er de håndlavede guld- og sølvringe, der af mange vælges i forbindelse med forlovelse og vielse. Ringene varierer i deres udtryk, da overfladerne kan være alt fra blanke til jævne eller med kanter og tekstur. Sortimentet byder også på ringe med brillanter og andre detaljer efter din smag. Randers Sølv skaber smykker i en kvalitet, der står distancen år efter år, og her får du smykker, der er tidløse og designet til at holde.

Bag om Randers Sølv – fem generationer med stor succes

Randers Sølv er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1853 af guldsmed Rasmus Henrik Tvenstrup. Siden har virksomheden været igennem hænderne på fem generationer, og i dag er det Troels Tvenstrup, der ejer virksomheden. Det har han gjort siden 1996.

Randers Sølv har altid lavet ægte kvalitetssmykker, og de seneste år har der været stort fokus på særligt de elegante guldsmykker isat brillanter og med mulighed for et væld af forskellige udskæringer og detaljer. Det betyder, at du altid vil kunne finde et smykke fra Randers Sølv, der opfylder alle dine drømme og ønsker. Randers Sølv er et brand, der virkelig har slået sit navn fast inden for smykkebranchen, og virksomheden er bestemt også værd at holde godt øje med i fremtiden. Køb dine smykker fra Randers Sølv her hos Juvelgruppen, hvor du altid er garanteret ægte smykker og ægte service i særklasse.