Randers Sølv

Randers Sølv

Randers Sølv – indbegrebet af elegance og godt håndværk
Randers sølv er indbegrebet af elegance ved deres håndlavede og elegante guld- og sølvringe i forbindelse med forlovelse og vielse. Ringene varierer i deres udtryk, da overfladerne kan være alt fra blanke til jævne eller med kanter og tekstur. Sortimentet byder ligeså på ringe med brillanter og andre detaljer efter din smag. Udover at være håndlavet er ringene fra Randers Sølv et kvalitetsprodukt, hvor ringene er specialdesignede og udviklet af dygtige håndværkere med høj faglighed, stor passion og lang erfaring med smykkeproduktion.

Bag om Randers Sølv – fem generationer med stor succes

Virksomheden Randers Sølv er grundlagt i 1853 af guldsmeden Rasmus Henrik Tvenstrup, og har siden 1853 været ejet af fem generationer i familien. I dag ejer Troels Tvenstrup firmaet, hvilket han har gjort siden 1996. Fra år 1996 begyndte en ny periode for virksomheden, og siden dengang hvor Troels Tvenstrup overtog virksomheden, har Troels Tvenstrup markeret sig som en fast designer i guldsmedebranchen. I dag er der stort fokus på de elegante guldsmykker isat brillanter og med mange udskæringer og detaljer. De fem generationer har formået at skabe stor succes i de år, der er gået indtil nu, hvilket helt sikkert vil fortsætte i fremtiden.

Har du allerede en idé om antal karat, overflade og om ringene skal have diamanter eller ej, kan du filtrere din søgning i menuen til venstre.