Nuran

Vælger du Nuran som producent og leverandør af dine vielsesringe, kan du vide dig sikker på, at alle ringe er håndlavede og fremstillet med sans for elegance, originalitet og kvalitet. Det er vigtigt, at du og din udkårne føler, at jeres ringe er ligeså unikke som jeres ægteskab. Derfor står vi 100% inde for, at der er værnet om fremstillingen af netop jeres vielsesringe med den største kærlighed til håndværket samt kærlighed til det kommende brudepar.

Håndlavede vielsesringe i højeste kvalitet

Guldsmedene hos Nuran fremstiller håndlavede ringe og smykker efter eget design. Her kan du vide dig sikker på, at kvaliteten er i fokus. Du vil blandt andet opleve smagfulde sammensætninger af brillanter eller ædelstene. Disse fås i alle prisklasser – fra de budgetvenlige men betagende zirkonia-sten til ægte ædelstene og brillanter i verdensklasse.

De smukke Nuran allianceringe med ædelstene er et klassisk og smukt bud på en ring, der symboliserer kærlighed og tosomhed. Denne type fås også i forskellige varianter med ædelstene i en række af farvenuancer.

Nuran er leverandør af ringe i materialer som guld, hvidguld, rhodineret sølv og rosaguld. Der er med andre ord noget for en hver smag og stil.

Bag om Nuran – fra juvelfatter til populær guldsmed i Danmark og i Norden

Virksomheden Nuran blev grundlagt i år 1998 af grundlæggeren, juvelfatter og guldsmed Nuran Kumasci. Nuran beskæftigede sig primært med design og fremstilling af vielsesringe, og siden opstart er værkstedet og produktionen vokset. I dag er Nuran leverandør af guld, sølv- og brillantsmykker til guldsmedbutikker flere steder i Danmark og i dele af Norden.

Har du allerede en idé om antal karat, overflade og om ringene skal have diamanter eller ej, kan du filtrere din søgning i menuen her på siden.