Lund Copenhagen

Lund Copenhagen

Lund Copenhagen

margueritsmykker med elegance og stil

Margueritten er en populær blomst i forbindelse med smykker, og netop margueritten er hovedelementet i vores armbånd, halskæder og ringe fra smykkevirksomheden Lund Copenhagen.

Er du til det enkle, elegante og stilfulde, ja så er margueritsmykker et oplagt valg, uanset om du er teenager, ung, voksen eller ældre.

Bag om Lund Copenhagen – fra royalt kælenavn til populære smykker

Flemming Lund er grundlæggeren af smykkevirksomheden Lund Copenhagen. I 1940 blev den originale serie af margueritsmykker designet første gang af smykkedesignerne/virksomhederne A. Michelsen og Bernhard Hertz. Disse to virksomheder blev senere opkøbt af henholdsvis Georg Jensen og Flemming Lund. I dag fører begge virksomheder de populære margueritsmykker, hvor der er intenst fokus på nye designs og materialer.

Det første margueritsmykke, en broche med 238 brillanter og 444 rosensten, blev foræret som bryllupsgave til kronprinsesse Ingrid af sin far, Gustav 6. Adolf af Sverige. Da kronprinsesse Ingrid senere fødte vores nuværende danske regent, Dronning Margrethe, blev en hel serie af smykker designet til den lille prinsesse, der fik kælenavnet Daisy. Daisy betyder netop marguerit på engelsk og heraf idéen til smykket.