Lund Copenhagen

Klassisk, moderne og tidløs på én og samme tid, det er hvad Lund Copenhagen står for – og det skinner igennem sortimentet af deres mange smykkekollektioner. Her på siden har vi nøje udvalgt de modeller, som vi tilbyder hos Juvelgruppen. Der er noget for enhver smag, aldersgruppe og anledning. Søger du et smykke til dåben, konfirmanden, brylluppet eller en anden mindeværdig begivenhed, så er Lund Copenhagen det rette brand. For ikke at glemme de populære Margueritter, som mange kvinder holder særligt af.

Klassiske smykker fra Lund Copenhagen

Det kræver ikke mere end et kort blik på udvalget af Lund Copenhagen-smykker, før det står klart, at her er der tale om ægte klassikere. Smykker, der kommer i materialerne guld, sølv og forgyldt sølv, og designs der er både med og uden sten og hvid emalje. Vælg bl.a. mellem fine vedhæng – såsom det klassiske Dagmarkors, kadaverskiltet eller et guldvedhæng med en smykkesten i. Du finder også smukke fingerringe med farvede smykkesten, ørestikker og ørehængere.

På materialelisten står også emalje, og det skyldes de elegante Margueritter, som for mange er hovedattraktionen hos Lund Copenhagen. Margueritten med sine hvide blade er en populær blomst i forbindelse med smykker, og netop margueritten er hovedelementet i både armbånd, halskæder, øreringe og fingerringe fra smykkevirksomheden Lund Copenhagen.

Er du til det enkle, elegante og stilfulde, så er margueritsmykker et oplagt valg, uanset om du er teenager, ung, voksen eller ældre.

Bag om Lund Copenhagen – fra royalt kælenavn til populære smykker

Flemming Lund er grundlæggeren af smykkevirksomheden Lund Copenhagen. I 1940 blev den originale serie af margueritsmykker designet første gang af smykkedesignerne/virksomhederne A. Michelsen og Bernhard Hertz. Disse to virksomheder blev senere opkøbt af henholdsvis Georg Jensen og Flemming Lund. I dag fører begge virksomheder de populære margueritsmykker, hvor der både er et intenst fokus på nye designs og materialer, samtidig med at der kredses om det traditionelle linjer i designet.

Det første margueritsmykke, en broche med 238 brillanter og 444 rosensten, blev foræret som bryllupsgave til kronprinsesse Ingrid af sin far, Gustav 6. Adolf af Sverige. Da kronprinsesse Ingrid senere fødte vores nuværende danske regent, Dronning Margrethe, blev en hel serie af smykker designet til den lille prinsesse, der fik kælenavnet Daisy. Daisy betyder netop marguerit på engelsk og heraf idéen til smykket.