Gerstner

En ægte kærlighedskollektion af vielsesringe

Gerstner producerer og leverer alt fra de enkle til de eksklusive vielsesringe til dig og din udkårne i anledning af den store dag. Vielsesringe er symbolet på kærligheden og evigheden, hvorfor at det naturligvis er vigtigt, at det evige smykke er unikt, personligt og sidder smukt og behageligt på fingeren. Husk at du altid kan få opgraderet vielsesringe fra Gerstner med personlige detaljer i form af diverse graveringer og sten.

Vi garanterer, at Gerstner er en ægte kærlighedskollektion af vielsesringe, hvor det brede sortiment gør det muligt at finde lige netop de vielsesringe, som passer til dig og din udkårne.

Bag om Gerstner – grundlagt på kærligheden til kærligheden

Gerstner er en familievirksomhed grundlagt i 1862 i Pforzheim, Tyskland, stiftet af Max Gerstner. Max Gerstners gik i 1862 i gang med at producere vielsesringe og personlige ringe efter at han kort forinden havde friet til sin kæreste Elise. Virksomheden blev grundlagt på baggrund af Max Gerstners kærlighed til kærligheden.

I dag driver nu sjette generation af Gerstner-familien virksomheden, og de har i tidens løb vundet adskillige priser for deres flotte og unikke designs. Gerstner er i dag en af de førende producenter af vielsesringe i Europa.

Har du allerede en idé om antal karat, overflade og om ringene skal have diamanter eller ej, kan du filtrere din søgning i menuen til venstre.