Fryd pink perlevedhæng S i 18 karat hvidguld

3.600,00 kr.

Fryd er ikke alene for øjet – det er en ægte oplevelse, en virkelig følelse. Det er den simple glæde at betragte lyset spille i brillantslebne diamanter, smukt sat i et trekløver. Det er den stille nydelse at bære topas, turmalin, barokperle, ametyst eller månesten i de fineste naturlige nuancer tæt på kroppen. Det er den inderlige tilfredsstillelse selv at eje noget, der er så underspillet og samtidig strålende. Det er ganske enkelt fryd.

Smykkerne i FRYD Collection er fremstillet i 18 kt. rødguld eller hvidguld og er med enten topas, turmalin, barokperle eller månesten samt eventuelt brillantslebne diamanter. Er desuden sat med en lille Ro signatur-diamant.

GRATIS FRAGT
Ved køb over 400,-
LEVERING
2-5 hverdage
KUNDESERVICE
Tlf. 21 60 91 19

Beskrivelse

Pink perle vedhæng fra Ro Copenhagen

Smuk unik barok perle i pink fra Ro Copenhagen. Vedhænget kan bruges i enten en ørering eller en halskæde. Vedhænget er fremstillet i 18 karat hvidguld med 3 diamanter isat på i alt 0,075ct TW.VS.

Vedhænget måler 10×8 mm og sælges enkeltvis.

OBS. Organiske barokperler er et produkt af naturen og derfor er ikke to ens. Vedhænget vil derfor ikke være helt identisk med billedet.

Yderligere information

Mærke

Materiale

Karat

Sten

Type

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.