Mads Z


Smykker fra Mads Z er kendetegnet ved enkelt og samtidigt interessant design, der varierer fra det minimalistiske til det mere detaljerede. Smykkerne findes i guld og sølv, og tæller modeller som ringe, halskæder, armbånd, øreringe og ørestikker. Kollektionerne har et moderne og nutidigt udtryk, hvoraf nogle af modellerne fås med sten i alle regnbuens farver. Mads Z er særligt populært hos den unge kvinde, der ikke er bange for at vise sin stil og lade opmærksomheden falde på de formfuldendte smykker.

Minimalistiske og ægte smykker til kvinder fra Mads Z

Gennem de sidste 25 år har dette brand skabt smykker på baggrund af en stor passion for ædelmetaller, ædelsten og godt design. Smykkedesign fra Mads Z ser på mange måder hele tiden traditioner igennem nye øjne – og det er her, nysgerrigheden og modet til at udfordre det klassiske skinner igennem.

Blandt udvalget af smykker fra Mads Ziegler finder du det klassiske kors, men i en ny og mere moderne form. Med traditionelle materialer, såsom guld og sølv, men i nye linjer, bringer Mads Z hele tiden noget nyt til bordet. Kan du lide tanken om netop den kombination, vil du med garanti finde denne smykkedesigner helt ideelt til dig.

Stort udvalg smykker fra Mads Z hos Juvelgruppen

Her hos Juvelgruppen er vi stolt forhandler af smykker fra den danske smykkevirksomhed. Du finder derfor et stort udvalg af forskellige kollektioner her på siden. Er du til symboler, farvede ædelsten, klassiske silhuetter eller en blanding af det hele? Gå på opdagelse her på siden, og lad dig inspirere.

Vi sætter en ære i at tilbyde et udvalg, der imødekommer enhver kvindes ønsker og drømme – og det kræver et sortiment af ægte smykker. Derfor er Mads Z en naturlig del af vores smykkeudvalg.