Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og vær først til at se nye smykker og modtage særlige tilbud!
Cart 0 0,00 kr.

Prøvesæt

600,00 kr.

Lån et prøvesæt gratis og få butiksoplevelsen hjem i stuen.

Skriv varenummer på de ringe i har kigget på og vi finder det perfekte ringmål til Jer.

 kr.
Varenummer (SKU): PS-600 Kategori:
GRATIS FRAGT
Ved køb over 400,-
LEVERING
2-5 hverdage
KUNDESERVICE
Tlf. 21 60 91 19

Beskrivelse

Prøvesættet er sammensat af det par attrapringe, I ønsker at se nærmere på, samt ringmål der passer til de valgte ringe. Vores faguddannede butiksmedarbejdere udvælger ringmålet, der passer til ringene, ligesom de ville have gjort i butikken. Dette gøres ud fra ringens bredde, udformning og profil, hermed er I sikret samme høje service som i butikken. Hjemme har I tid, fred og ro i jeres vante omgivelser til at prøve størrelserne. På den måde får I et mere præcis mål, end på nogle få og ofte stressede minutter i butikken. Er I det mindste i tvivl, ringer I til butikken og vi hjælper Jer videre.

Der betales et depositum på 600 kr. pr. prøvesæt, som refunderes efter endt låneperiode. Priserne på prøvesættene kan dog variere, idet vores sølv, titan og stål kollektioner kun findes som ægte ringe, og på disse betales ringens fulde pris som depositum.

Det er gratis at låne op til seks par prøvesæt i 10 dage, herefter beregnes en pris på kr. 10,00 pr dag, pr sæt prøveringe. I skal blot skrive flere varenumre på. Vælger I flere prøvesæt, kan vi vælge at sende et eller flere ringmål alt efter hvad vi finder passende.

cartcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Din kurv er tom.

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.