Armbånd med turkis, brune og guld perler

Armbånd med turkis, brune og guld perler

DKK 1.910,00

  • 6 mm ibenholt perle og tyrkis
  • Guldperler i rustfrit stål med 18 karat forgyldning
  • Lås i rustfrit stål med 18 karat forgyldning
  • Håndlavet i Los Angeles

Nogle størrelser kan være en bestillingsvarer.

 

Varenummer (SKU):  MBG6_001 Kategorier: , , , Tags: , ,
DKK 

Beskrivelse

Nialaya’s klassiske beaded armbånd er håndlavet fra en stærk 100% nylonstreng og færdig med en rustfri stållås. Armbåndet åbnes ved at trække perlerne tættest på låsen i modsatte retninger og lukkes ved at trække de små, danglende sølvperler i modsatte retninger.

Håndlavet i Nialaya’s Los Angeles-studie fra jordfarver, vil dette armbånd fuldføre alle dine daglige looks. Bær det alene eller sammen med dine andre armbånd eller et ur. Mange af Nialaya’s armbånd er lavet af perler og sten med helbredende kræfter. Læs nedenunder hvilke helbredende kræfter dit armbånd har:

Ebony

Træ er et bemærkelsesværdigt stof, en gave fra naturen selv. Ebony er kendt som det kraftigste magiske træ. Dette træ ville være særligt nyttigt i at søge åndelig viden og udforske intuition og følelser. Det bruges til at forsvare, vende og fordrive mørk magi.

Turkis

Det kombinerer energier fra himlen og jorden. Det er en ånds helbringer, der omfatter visdom, tillid og venlighed. Denne sten giver en styrke, beskyttelse mod skade, psykisk følsomhed og forbindelse til ånden verden. Turkis er et af de ældste beskyttelses amuletter, og blev også kendt som et symbol på rigdom i mange gamle kulturer. Det er en meget personlig og meningsfuld sten til den der bærer den.

Guld (Forgyldt)

Guld er en helbredt helbreder; stabiliserer, renser og balancer taler om overflod og velvære. Det understøtter åbenhed og integritet, samtidig med at man skaber tillid til brugeren. Det kan også hjælpe med at overvinde lammelse og frygt ved at tillade en at holde op gennem barske omstændigheder. Det fremkalder styrke og vilje; kan hjælpe med at overvinde depression.

 

Yderligere information

Mærke

Nialaya

Materiale

Forgyldt stål

Sten

Ibenholt, Turkis