Armbånd med sorte perler og zirkonia

TILBUD

Armbånd med sorte perler og zirkonia

DKK 1.920,00 DKK 995,00

  • 10 mm Lavastone, Hematite, Matt Onyx, Agat og Sort CZ Diamanter
  • Lås i rustfrit stål med sort titanium finish
  • Håndlavet i Los Angeles

 

Varenummer (SKU): MCZ10sT_029 Kategorier: , , , Tags: , ,
Ryd

Beskrivelse

Håndlavet i Nialaya’s Los Angeles værksted af dygtige smykkedesignere ved hjælp af en særlig macrame teknik. Dette stykke er maskulin og elegant med brug af perler i et mørkt farveskema. Lavet af perler med forskellige strukturet, for at skabe et særprægt design. Brug det alene eller sammen med andre armbånd fra Nialaya. Hver perle og sten af helbredende kræfter, som du kan læse her:

 

Agate

Agat er en af ​​de mest kraftfulde beskyttende sten. Agat bringer og intensiverer visdom, tillid og velstand. Det beroliger sindet og kroppen, samtidig med at man hjælper med at genkende sandheden og give en styrke til at fortsætte. Det fremmer også kærlighed, overflod, held og lykke, lang levetid, kreativitet, mod, kompatibilitet, harmoni, generøsitet og sikkerhed.

Hematite

Denne sten hjælper med optimisme, vilje og mod; direkte forbindelse til følelser af stabilitet og sikkerhed fremkalder en dyb afslappet søvn, løser negativitet og beskytter sjælen. Det er en beroligende sten, men tilbyder også støtte til dine forhåbninger, drømme, ønsker og ønsker. Det minder dig om, at de eneste begrænsninger, der findes, er dem, du placerer på dig selv.

Lavasten

Lavesten giver styrke (fysisk og mental) og klarhed, når den står over for vanskelige situationer. Det er en stor påmindelse om ens indre lidenskab. Det brænder viljen og skabelsen. Det kan være meget nyttigt for dem, der er ubeslutsom, beskedne eller svage.

Onyx

Denne sten hjælper med at ændre dårlige vaner og er en stor grundsten. Det inspirerer objektiv tænkning og åndelighed, samtidig med at man hjælper med at være i kontrol over følelser og lidenskaber. Onyx hjælper med at eliminere negativ tænkning og stress og er god til meditation og positive drømme.

 

Yderligere information

Størrelse

XL (19 cm / 7.5")

Mærke

Nialaya