Armbånd med jade- og dorjeperler

Armbånd med jade- og dorjeperler

DKK 2.493,00

  • Grøn African Jade
  • Dorje Beads i forgyldt stål
  • 9 mm x 10 mm
  • Lås i forgyldt stål
  • Håndlavet i Los Angeles

Nogle størrelser kan være en bestillingsvarer.

Varenummer (SKU): MLUXPL_081 Kategorier: , , , Tags: , ,
DKK 

Beskrivelse

Nialaya’s klassiske beaded armbånd er håndlavet fra en stærk 100% nylonstreng og færdig med en rustfri stållås. Armbåndet åbnes ved at trække perlerne tættest på låsen i modsatte retninger og lukkes ved at trække de små, danglende sølvperler i modsatte retninger

Levende grøn afrikansk jade og vores unikke vintageguld, lidt rektangulære Dorje perler kombineres i dette design for at skabe et elegant smykke. Dorjesymbolet antages at ødelægge alt ondt og kan ikke ødelægges selv. Brug din som en selvstændig erklæring eller parret med et af vores læderstykker!

 

Jade
Jade forbedrer sundhed og hjælper med fortidens tilbagekaldelse og gammel visdom. Grøn Jade giver en ro, ro, visdom, velstand og beroligende ro. Red Jade er en talisman af individuel magt og vil bestride frygten, bekymre sig og tvivle på at holde tilbage, og opfordrer indtrængende til at handle. Jade er en sten af ​​fysisk vitalitet, styrke og lidenskab, der stimulerer Life-Force energi.

 

Guld (forgyldt)
Guld er en helbredt helbreder; stabiliserer, renser og balancer taler om overflod og velvære. Det understøtter åbenhed og integritet, samtidig med at man skaber tillid til brugeren. Det kan også hjælpe med at overvinde lammelse og frygt ved at tillade en at holde op gennem barske omstændigheder. Det fremkalder styrke og vilje; kan hjælpe med at overvinde depression.

Yderligere information

Mærke

Nialaya

Sten

Jade

Materiale

Forgyldt stål