Sif Jakobs

Sif Jakobs Jewellery – smykker til piger og unge kvinder
Det er vigtigt, at du engang imellem forkæler dig selv eller en du holder af, og netop derfor anbefaler vi, at du kigger forbi en af vores butikker, eller bliver inspireret her via vores webshop, når dit næste smykke skal være fra Sif Jakobs smykkekollektion.

Til vores piger og unge kvinder har vi et spændende sortiment af ringe, halskæder, ørestikkere, ørehængere, creoler (store øreringe) og armbånd. Smykkerne afspejler moden og tidens trend, hvilket netop gør Sif Jakobs Jewellerys kollektion til en af de mere populære inden for branchen.

Bag om Sif Jakobs Jewellery – arkitektur, landskaber og Italien som inspirationskilde

Smykkevirksomheden Sif Jakobs Jewellery er grundlagt i år 2009 af stifter og guldsmed Sif Jakobs. Virksomheden driver Sif Jakobs i dag med sin mand, og kendetegnene ved Sif Jakobs smykker er såvel det elegante som luksuriøse udtryk. Ofte er det både arkitektur og landskaber, der giver Sif Jakobs inspiration til sine smykker, men også Italien, som betyder meget for Sif Jakobs, er en inspirationskilde i forbindelse med navnene på kollektionerne, som alle er opkaldt efter italienske byer.