Ro Copenhagen

Det danske brand, Ro Copenhagen, står bag en lang række smykker, der hylder det originale og stilfulde på enkel og ærlig vis. De håndlavede smykker er fremstillet med sans for detaljen og i høj kvalitet, der er til at tage at føle på. Alle smykkerne, som du finder i sortimentet, fremstilles af 18 karat rød- eller hvidguld – derfor vil der med al sandsynlighed være noget for enhver, der sætter pris på kvaliteten af et godt guldsmykke samt designet, der er dansk, når det er bedst.

Stort udvalg af smykker fra Ro Copenhagen

Her på siden finder du Juvelgruppens sortiment af Ro Copenhagen-smykker, der både egner sig til hverdag og til fest. Vælg mellem klassiske silhuetter, organiske former, motiver og figurer – såsom korset.  Flere af smykkerne kommer med de smukkeste sten, brillanter og diamanter, og det er derfor op til dig at gå efter det udtryk, der passer bedst til dig og din personlige stil.

Du kan nemt skabe et gennemført look, da der både findes øreringe, halskæder, vedhæng og ikke mindst ringe. Ro Copenhagen favner bredt, men går samtidigt ikke på kompromis – igennem deres kollektioner holdes en smuk rød tråd.

Elegante smykker fra Ro Copenhagen

Er du ikke bange for at udtrykke dig med spændende smykker, men kan du samtidigt godt lide et elegant og til dels klassisk udtryk? Så er smykker fra Ro Copenhagen et godt valg for dig. Smykkerne er designet med øje for en klassisk æstetik, men med et originalt twist over sig, der fører noget nyt og moderne til bordet. Selvom smykkerne er enkle, er de stadig fulde af detaljer, der fremhæver noget nutidigt, ungt og friskt – såsom de farvede smykkesten og bogstaver.