Collection Ruesch

Collection Ruesch – eksklusiv og innovativ kollektion fra La Balezza og Honeymoon.

Leder du efter eksklusive vielsesringe med et unikt design, bør du overveje vores CR-kollektion. CR-kollektionen består af vielsesringe fra La Balezza og Honeymoon.

Vi har vielsesringe fra La Balezza til både mænd og kvinder. Som kvinde kan du få de smukkeste ringe med det antal diamanter, som du ønsker. Til den heldige mand findes brede, flotte og stilrene vielsesringe, som vil leve op til de forventninger og krav, som du/I end måtte have.

Udover de eksklusive ringe får vi leveret klassiske og innovative vielsesringe under navnet Honeymoon. Vielsesringe, der udover at være klassiske og innovative, er ringe med kærlighedssymboler, som findes i metaller, der spænder over titanium, stål og sølv til det ædleste og smukke guld. Vi garanterer, at vielsesringene er holdbare, har såvel den jævne som glatte overflade, masser af struktur og dimension samt diamanter til dig, som ønsker det mere eksklusive og feminine.

Bag om Collection Ruesch – mere end 130 års guldsmedekunst

Med mere end 130 års guldsmedekunst på CV’et, har den britiske virksomhed Bruder Nowotny ført varemærket Collection Ruesch siden grundlæggelsen i 1881. En familievirksomhed som i dag er Østrigs førende producent af vielsesringe.

Har du allerede en idé om antal karat, overflade og om ringene skal have diamanter eller ej, kan du filtrere din søgning i menuen til venstre.