Christina Jewelry & Watches

Christina Jewelry & Watches

Vi forhandler det berømte mærke Christina Jewelry & Watches. Et mærke som i dag er på alles læber, når den perfekte gave til dig selv, kæresten eller veninden skal findes. Uanset om du ønsker smukke ure i læder, sølv eller guld eller andre personlige smykker som armbånd, halskæder og tilhørende charms m.m., kan du finde det i vores butikker eller her på vores webshop.

Stort udvalg af Christina Jewelry & Watches

Hos Juvelshoppen sætter vi pris på, når et brand er ægte fra inderst til yderst – det nemlig den type smykkedesigns, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Christina Jewelry & Watches er et godt eksempel på et brand, som er en naturlig del af vores udvalg. Det er ikke kun designfasen af smykkerne, der er præget af ordentlig kvalitet – det er også materialerne og håndværket der er i top.

I det store udvalg kan du vælge mellem forskellige smykkekollektioner. Du finder med andre ord noget til enhver smag og anledning, uanset om det er til en fødselsdagsgave, en konfirmationsgave eller måske en gave til dig selv? I en kombination af stilrene designs, legende symboler og farverige sten falder Christina Jewelry & Watches i de fleste kvinders smag.

Håndtegnede smykker fra Christina Jewelry & Watches

Drømmen om en ur- og smykkevirksomhed blev til virkelighed for Christina Hembo og Claus Hembo i studielejligheden i London 2002. Projektet tog hurtigt fart, blev stort og er i dag et af landets og branchens førende brands. Christina tegner selv smykkerne i hånden, fremstilles af dygtige guldsmede i sit atelier i Thailand og sælges i mere end 15 lande. Med Christinas smykkeunivers garanterer vi, at alle smykker, materialer og ædelsten er 100% ægte.