Blossom Copenhagen

Blossom Copenhagen

Blossom Copenhagen er leverandør af de smukkeste, håndtegnede smykker, og den store passion for smykker og design skinner tydeligt igennem. Blossom-smykker har et gennemtænkt design, og der er virkelig kræset om de små detaljer, der gør hele forskellen.

De smukke armbånd, ørestikker og øreringe er fremstillet i sterlingsølv og 14kt guld, og med Blossom Copenhagen er du således sikret smykker i en meget høj kvalitet. Vi er stolte af at kunne præsentere Blossom Copenhagen her hos Juvelgruppen, og i vores sortiment finder du Blossom-smykker for enhver smag og til brug ved enhver anledning. Tag forbi vores butikker, eller bestil online, hvis du ønsker at forkæle dig selv eller en, du holder af, med et smykke fra Blossom Copenhagen.

Bag om Blossom Copenhagen – smykkevirksomhed med ambitioner

Med flere års erfaring bag sig er Blossom Copenhagen en dansk og dedikeret smykkevirksomhed baseret på designeren Christina Lihns opfattelse af livet. I produktionen af de unikke smykker med romantiske udtryk anvendes guldsmede og modelmagere med stor ekspertise inden for deres felt.

Blossom Copenhagen har et højt ambitionsniveau og fokus på kvalitet, trends og tendenser, hvor både designere og guldsmede arbejder tæt sammen for at præstere deres ypperste og producere de flotteste Blossom-smykker til kunderne. Her lades intet op til tilfældighederne, og når du køber et smykke fra Blossom Copenhagen, får du et æstetisk, lille stykke kunst, som du kan bruge igen og igen hver eneste dag i rigtig mange år. Hvilket Blossom-smykke skal mon være dit næste? Find det her, og glæd dig til snart at tage det i brug for første gang.