Abelstedt

Abelstedt er et smykkebrand skabt af danske Julie Abelstedt i 2015. Abelstedt-smykker er kendetegnede ved mikset mellem det enkle og det mere overdådige og prangende. Alle smykker er håndlavede, og brandet henter sin inspiration i det adeliges univers, hvor det ekstravagante og bemærkelsesværdige er i højsædet. Se vores mange forskellige designs fra Abelstedt her, og gå på jagt efter dine personlige favoritter med det samme. Abelstedt er et brand, du ganske enkelt ikke må gå glip af, og vi håber, at du vil finde dine næste Abelstedt-smykker her hos os.

Abelstedt-ringe og andre kvalitetssmykker fra Julie Abelstedt

Smykker fra Abelstedt er ægte, enkle og unikke smykker til kvinder, der holder af godt design og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Særligt Abelstedt-ringe er populære blandt vores kunder, og det forstår vi skam udmærket. De smukke ringe er spækket med kunstneriske detaljer, der gør hvert enkelt smykke til noget helt særligt. Ringene kan findes i guld og sølv, forskellige karat, med og uden diamanter samt med et væld af kunstneriske og kreative udtryksformer. Abelstedt sætter standarden højt og skaber de ultimative smykkedesigns, som det er svært ikke at lade sig drage af.

Køb Abelstedt hos Juvelgruppen

Hos Juvelgruppen får du altid ægte smykker og ægte service i særklasse. Vi brænder for det, vi gør, og elsker at tilbyde smykker af høj kvalitet og i et tidløst design, der holder. Kan du lide smykkerne fra Abelstedt, kan du gå på opdagelse og finde dine personlige favoritter blandt vores mange unikke Abelstedt-smykker her. Der er intet som et smukt smykke, der bringer smil på læben og får dig til at stråle og føle dig ekstra godt tilpas, og der er ingen vej udenom, at et smykke fra Abelstedt er noget ganske særligt.