Armbånd

Armbånd

Fra mærket Christina Jewelry & Watches finder du smukke armbånd, der kommer i tidløst design med de fineste detaljer. Armbåndene fås i sølv, forgyldt sølv eller læder. Læderarmbåndene kan dekoreres med de smukke charms, som giver smykket et personligt præg. Her hos Juvelgruppen kan du finde det Christina armbånd, der taler mest til dig – hvad end du elsker symbolværdien i de små detaljerede charms eller sætter pris på et enkelt, feminint armbånd.

Kombiner armbånd fra Christina Jewelry & Watches

De mange fine og elegante armbånd, der findes i guld og sølv, går godt sammen med de klassiske læderarmbånd, som Christina Jewelry & Watches også er kendt for. Du kan her med fordel vælge at kombinere de to, eller du kan bære dem hver for sig delene alene. Begge kan skabe noget smukt om dit håndled, tilføje noget ekstra til din personlige stil og give dig mulighed for at bære det med dig, som betyder mest – såsom charms fra dine børn, kæreste eller veninder. Det er er hvad vi hos Juvelgruppen vil kalde et ægte smykke.

Christina armbånd til dig selv eller en, du holder af

Få ting er lige så skønne at få i gave som et smykke, hvor der er lagt en sød tanke bag. Med de smukke Christina armbånd kan du starte en fin tradition, ved at give et smykke, som din gode veninde, din datter eller mor kan bygge videre på ved at tilføje flere charms.

Designet er glimrende i kombination med andre smykker, og derfor kan stort set alle kvinder bruge det sammen med det ur eller armbånd, hun allerede har på armen i forvejen. På den måde åbnes en verden op, hvor det er muligt at kombinere, mixe og matche en lang række af forskellige smykker og armbånd, for eksempel fra Christina Jewelry & Watches.