Christina Jewelry

Se bl.a. RingeArmbåndHalskæderØreringeCollect UreCharmsStjernetegnT-barTopringeRemme og lænkerÆdelsten & ElementsWatch cord setLæder armbåndKampagner

Christina Jewelry er et dansk brand, der skaber enkle smykker med stor personlighed. Fokus er på det æstetiske, gode håndværk, og smykker fra Christina Jewelry er ægte smykker, der er nemme at kombinere, så du kan skabe det smykkelook, der kendetegner netop dig og får dig til at stå ud fra mængden. Du finder vores store udvalg af smykker fra Christina Jewelry her, hvor du kan gå på opdagelse og i ro og mag undersøge de mange forskellige muligheder.

 

Feminine smykker til den moderne kvinde

Christina Jewelry designer smykker med en feminin og frisk energi. Smykkerne kan bæres til både hverdag og fest, og sørger du for at passe godt på dem, kan du have glæde af dem hele livet igennem. Vores smykker fra Christina Jewelry er derfor også populære som gaveidé til en, du holder særligt af, som fortjener et smykke udover det sædvanlige. Glem heller ikke dig selv. Forkælelse i form af ægte smykker behøver ingen anledning, og har du set et eller flere smykker fra Christina Jewelry, der virkelig taler til din smag, er det blot om at få lagt din bestilling i dag, så du snart kan komme til at nyde dine nye smykker.