Handels- og betalingsbetingelser

HANDELS- OG BETALINGSBETINGELSER

Er du i tvivl om vores betalingsbetingelser, kan du få mere at vide nedenstående:

SÅDAN GØR DU:

Mangler – skal skrives på, når vi kender den endelige side

BETALINGSMETODER

På vores webshop kan du betale med:

” Visa
” MasterCard
” Maestro
” Visa Electron
” American Express
” JCB
” Mobile Pay

BETALING I VORES BUTIKKER

Du kan i vores butikker betale med Dankort, Visa/Dankort samt Eurocard/Mastercard

Alle køb er naturligvis gebyrfri.

OBS Forbrugsforenings kortet kan ikke bruges ved betaling af nedsatte varer eller kombineres med rabat eller rabatkoder.

INDSIGELSESORDNINGEN OG SIKKER BETALING

Betaler du med betalingskort, kan du vide dig sikker på, at du altid er sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt (læs evt. mere ved e-mærket). Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1200,-, når dit dankort misbruges af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.juvelgruppen.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

BETALINGSVARER – SPECIALVARER – VARER UDEN RETURRET

Ved bestilling af vielsesringe og forlovelsesringe, varer med bestilt gravering samt varer tilhørende kunden sendt til os i forbindelse med reparation, forsølvning eller anden bearbejdning, trækkes den fulde betaling ved igangsættelse af arbejdet.

Ligeledes påbegyndes ordrer på disse varer ikke før, at afbetalingsaftalen er gået igennem, eller ved betaling via bankoverførsel før at betalingen er registreret på vores bankkonto.
Leveringstid

Du kan forvente, at vores leveringstid er 2-5 hverdage fra du har sendt din bestilling, til betillingen lander hjemme hos dig eller på nærmeste pakkested.

Bemærk, at i tilfælde af gravering er leveringstiden 2-4 uger.

FORSENDELSE OG GEBYRER

” Ved køb over kr. 600,- er der fri fragt
” Ved køb under kr. 600,- pålægges forsendelsesomkostninger
” Vi kan, afhængigt af de købte produkter, sende varerne som brev eller pakke med Post Nord.
” Forsendelse til udland efter tilbud

FORBERHOLD

Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

Moms til udlandet:

Juvelgruppen kan ikke refundere moms på varer, der enten skal sendes til kunder eller modtagere uden for Danmarks grænser.

FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesretten gælder i 30 dage og kan forlænges efter aftale i tilfælde af et eventuelt gavekøb. Ved gavekøb giver vi bytte- og fuld returret i 30 dage efter datoen for, hvornår gaven gives væk. Her er returretten gældende i max yderligere 30 dage. Du skal blot sørge for at oplyse under gaveindpakning, hvor gaven skal bortgives. Fortrydelsesretten gælder ikke forlovelses- og vielsesringe fremstillet i ringstørrelser og/eller med graveringer samt alle andre varer, der er blevet graveret.

RETURNERING OG OMBYTNING

Fortryder du dit køb, kan du inden for 30 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Varen skal returneres i overvejende samme stand og mængde, samt pakket forsvarligt så varen ikke lider overlast.

Du betaler selv for fragten, hvis returretten skal benyttes.

Ved køb af armbåndsure og gaveartikler er den intakte og originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Derfor er det vigtigt, at disse varer altid skal sendes med retur, for at betingelserne for at udøve returretten opfyldes.

Husk at vedlægge dine bankoplysninger, så vi allerede dagen efter modtagelse kan overføre beløbet til dig, såfremt at varen er modtaget i korrekt stand.

RETURNERING OG OMBYTNING

Fortryder du dit køb, kan du inden for 30 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Varen skal returneres i overvejende samme stand og mængde, samt pakket forsvarligt så varen ikke lider overlast.

Du betaler selv for fragten, hvis returretten skal benyttes.

Ved køb af armbåndsure og gaveartikler er den intakte og originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Derfor er det vigtigt, at disse varer altid skal sendes med retur, for at betingelserne for at udøve returretten opfyldes.

Husk at vedlægge dine bankoplysninger, så vi allerede dagen efter modtagelse kan overføre beløbet til dig, såfremt at varen er modtaget i korrekt stand.

Er betalingen gennemført ved brug af internationale kort tilbagebetales beløbet senest to hverdage efter, at vi har modtaget betalingen fra kortudstederen.

Du kan til hver en tid fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen ved at overdrage varen til det nærmeste posthus eller ved at returnere varen til vores butiksadresser. Varer købt via vores webshop kan også returneres i vores fysiske butikker.

Juvelgruppen, Aalborg
Østerågade 9
9000 Aalborg

Juvelgruppen, Odense
Ørbækvej 75
5220 Odense SØ

OBS: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav samt returvarer uden omdeling. Fremsendes returvarer uden omdeling beregnes et gebyr på kr. 100,- for afhentning af udleveringssted.

Den lovfæstede returret på varer, hvor kunden har bestilt gravering, forsølvning, vielses- og forlovelsesringe samt anden individuel tilpasning som ringstørrelser, bortfalder godkendelse af køb, idet at fremstillingen igangsættes straks herefter. Dette sker ifølge paragraf 18 stk. 4 i Forbrugeraftaleloven.

Læs mere om forbrugeraftaleloven her (indsæt linket www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=1843)

REKLAMATIONSRET

Alle varer købt via www.juvelgruppen.dk eller i vores butikker er omfattet af købeloven. Herunder reklamationsretten på to år gældende fra den dato, hvor du modtager varen.

Din reklamationsret betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan reklamere ved at kontakte os på INDSÆT MAILS eller på telefon 98 63 63 63

For at vi kan behandle din reklamation, bedes du:

  1. sende os en kort beskrivelse af manglen, og hvordan denne er opstået. Du bør kontakte os ligeså snart, at du opdager fejl og mangler
  2. dokumentere manglen med 4-5 billeder, der sendes sammen med beskrivelsen. Manglen skal fremgå tydeligt på ét af billederne. Du bedes desuden sikre, at billederne viser hele produktet
  3. oplyse ordrenummer eller vedlægge kopi af ordrebekræftelse/kvittering

Når vi har modtaget din beskrivelse og billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation.

Vurderes det, at varen skal returneres som en reklamationssag, sender vi en forudbetalt returlabel, som skal benyttes. Vælger du ikke at benytte returlabelsen, står du selv for afholdelse af alle omkostninger i forbindelse med forsendelsen. I det tilfælde bedes varerne sendes retur til den respektive butik i enten Aalborg eller Odense.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

OBS: Hvis varen er gået i stykker under transporten, bedes du ved modtagelse rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (eks. Post Nord).

KLAGER

Hos Juvelgruppen sætter vi stor ære i at levere den bedste service hver gang. Desværre kan der forekomme misforståelser, hvor du som kunde ikke føler, at du har fået den optimale service. Hvis det skulle ske, kan du naturligvis skrive en klage til:

Center for Klageløsning, Nævneves Hus
Toldbodgade 2
8800 Viborg
Webadresse: www.forbrug.dk

Vi håber dog naturligvis, at du skriver til os før, at du indgiver klagen, så vi sammen kan finde en løsning.

PERSONOPLYSNINGER OG PERSONDATAPOLITIK

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Læs venligst vores persondatapolitik som fortæller om, hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med bestillingsproceduren og din brug af hjemmesiden i øvrigt. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Som registreret hos Juvelgruppen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ligeledes ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i denne forbindelse rettes til Juvelgruppen via e-mail (indsæt e-mail)